Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Sjednica krajem rujna

Izabran novi Savjet mladih Grada Požege

Savjet mladih
Foto: Grad Požega
Članovi Savjeta imaju zadaću omogućiti sudjelovanje mladih u odlučivanju i upravljanju Gradom, te informirati i savjetovati ih

Ivica Svjetličić izabran je na konstituirajućoj sjednici većinom glasova za predsjednika Savjeta mladih Grada Požege. Za njegovog zamjenika izabran je Stjepan Golić. Uz izabranog predsjednika i njegovog zamjenika, u Savjetu se nalaze Matej Babić, Daniel Majer, Filip Matić, Borna Vlašić, Sunčana Gavran, Zoran Jekić i Matej Pudić. Kako je rečeno. Savjet mladih ima za cilj omogućiti sudjelovanje mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivnog uključivanja mladih u javni život te informiranja i savjetovanja mladih u Požegi.

Požega - pomoćnici u nastavi Projekt Raspisan javni poziv za pomoćnike u nastavi

– Odlučili ste se upustiti u jedan dio politike, u jedan dio kreiranja i odlučivanja o budućnosti našega grada. Vaša mladost, brzina usvajanja novih tehnika i znanja te vaša odlučnost ono je što je nama potrebno. Svojim radom ćete nam bolje pojasniti kako da zajedno ovaj grad ostavimo boljim mjestom nego što smo ga zatekli – rekao je članovima Savjeta gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

Predsjednik Gradskog vijeća Požege Željko Glavić poručio je izabranim članovima Savjeta da su mladi i da to podrazumijeva da će učiti upravljanje Gradom i gradsku politiku kako bi jednoga dana to mogli raditi. Sljedeća sjednica Savjeta mladih Grada Požege održat će se krajem rujna.

Cisterna za požeške vatrogasce Donacija Gradu Požegi Požeškim vatrogascima cisterna od 1,5 milijuna kuna izložba Izložba Ž. Radmirovića Kultni umjetnik koji je slikanje učio znatiželjom