Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Uređen prilaz igralištu u Vukojevcima

Izgrađeno 28 parkirnih mjesta

Foto: Grad Našice
Investicija je vrijedna oko 200.000 kuna

Potaknut inicijativom mještana naselja Vukojevci i njihovog Mjesnog odbora, gradonačelnik Našica Josip Miletić odlučio je dio proračunskih sredstava uložiti u saniranje oborinskih voda, ali i prilaza nogometnom igralištu te društvenom domu. Na kraju Ulice Kralja Tomislava, jedne od najnaseljenijih u Vukojevcima, sagrađeno je 28 parkirnih mjesta.

Skrb o najmlađim sugrađanima Učenicima i udžbenici i bilježnice

Iako se nalaze ispred nogometnog igrališta, poslužit će i za parkiranje prilikom sahrana, jer je groblje u blizini. Usto, slojem asfalta prekriven je i prilaz samom igralištu te mjesnom domu koji je do sada bio pun rupa. Vrijednost investicije je oko 200.000 kuna.

– U našem naselju Vukojevci završeni su radovi na uređenju okruženja oko nogometnog igrališta. Napravljeno je 28 novih parkirnih mjesta kao i pristupna cesta prema nogometnom igralištu, koja ujedno vodi i do ulaza u Društveni dom. Zahvaljujem na inicijativi Mjesnom odboru Vukojevaca, kao i mještanima, što su ovo prepoznali kao najvažniju investiciju u 2019. Uvjeren sam da će svima koji dolaze na nogometno igralište, ali i u mjesni dom, ova parkirna mjesta i ovaj prilaz koristiti. Napominjem da smo sudjelovali i u obnovi kapelice sv. Ilije, gdje smo pomogli financijskim sredstvima – rekao je gradonačelnik.

– Ovim je i najvećim dijelom riješen problem oborinskih voda koji je godinama bio najviše izražen za vrijeme sahrana – kazao je, pak, Dražen Ganzberger, predsjednik MO Vukojevci.

tehnološki najmoderniji Novi radiološki uređaj podiže standard liječenja u našičkoj bolnici Uspješni sportaši NK NAŠK slavi 100., a RK Nexe 60. godišnjicu