Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
Turistička ponuda

Jedan od hrvatskih gradova prepoznat kako savršena destinacija za vjenčanja

Vjenčanje
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Projekt koji je dobio i potporu Grada, obogatit će turističku ponudu Opatije, u kojoj će posebno mjesto svakako imati i Amerikanski vrtovi

U Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer prezentiran je projekt 'Vjenčanja u Opatiji' kojeg će provoditi agencija za organizaciju vjenčanja 'Noi due'. Projekt je dobio podršku Grada Opatije i TZ grada Opatije, a događaj je nazvan 'Ljepota, znamenitosti i bogata povijest Opatije kroz vjenčanja danas'.

Opatija je od davnina poznata kao savršena kulisa za brojna romantična vjenčanja, a zahvaljujući vrhunskim hotelima i restoranima, elegantnim salama, romantičnim parkovima i šetnicama profilirala se u savršenu destinaciju za vjenčanja i jedan od najromantičnijih hrvatskih i europskih gradova.

Zanimljive povijesne priče, znamenite osobe te prelijepa arhitektura bile su inspiracija za osmišljavanje vjenčanja vezanih za Opatiju, navode organizatori iz agencije.

Gradonačelnik Ivo Dujmić istaknuo je kako je Opatija zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama, ali i pomno njegovanim vrtovima, jedinstvenom arhitekturom koja dominira gradom, savršena kulisa i scenografija za organizaciju ovakvih događaja – vjenčanja, koja su sama po sebi posebna u životima ljudi.

I upravo projekt koji je dobio i potporu Grada, obogatit će ponudu Opatije te postaje sastavni dio ukupnih mogućnosti turističke ponude Opatije, u kojoj će posebno mjesto svakako imati i Amerikanski vrtovi, kao specijalna lokacija za odvijanje ljetnih vjenčanja, izvijestili su iz gradske uprave.