Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka 59 pregleda
Više od 10.000 preuzimanja

Jednim klikom možete saznati sve o turističkoj ponudi na kontinentu

Aplikacija Vision One
Foto: Zagrebačka županija
Turistička zajednica Zagrebačke županije bila je prva županija koja je u projekt uključila sve svoje gradove

Preuzimanjem samo jedne mobilne aplikacje - Vision One, na jednostavan, brz i praktičan način mogu se na jednom mjestu saznati informacije o turističkoj ponudi 14 kontinentalnih županija. Aplikacija, u svega godinu dana, bilježi više od 10.000 preuzimanja. Turistička zajednica Zagrebačke županije bila je prva županija koja je u projekt uključila sve svoje gradove.

"Sve naše turističke proizvode: eno-gastro, kulturni turizam, izletišta i sl., stavili smo u jednu aplikaciju. Ustvari, radi se o mreži aplikacija na jednoj platformi, pa se samo jednim klikom, na jednu ikonu, mogu pronaći podaci o turističkoj ponudi cijele kontinentalne Hrvatske. Dio platforme je i aplikacija prodajnog tipa „Zelena kuća“ putem koje se, uz osiguranu dostavu, mogu kupiti lokalni proizvodi i suveniri",  izjavila je Ružica Rašperić, direktorica TZ Zagrebačke županije na 3. Vision One VIP susretu, održanom u Duhovno-obrazovnom centru „Marijin dvor“ Lužnica u Zaprešiću, priopćili su iz Zagrebačake županije.

Projekt je pokrenut u ljeto 2016., a krajnji mu je cilj umrežiti turističku ponudu svih hrvatskih županija. U međuvremenu je prešao i granice RH, te se razvija i u susjednoj Sloveniji.

"Korištenjem ove aplikacije turisti dobivaju umreženu i kompletnu informaciju bez da moraju preuzimati na desetke drugih aplikacija mijenjajući gradove, županije i svoje interese. Sve što turistima treba objedinili smo na jednome mjestu", rekao je Danijel Botić, voditelj prodaje i marketniga Vision Teama.

Aplikacija se besplatno može preuzeti preko Google Play Store-a i App Store-a.