Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
ČAZMA

Klizalište radi svaki dan od 10 do 21 sat, osim na Novu godinu

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Na klizalištu najviše 17 klizača

Božićna bajka u Čazmi usprkos lošoj epidemiološkoj situaciji nije odgođena te je na zadovoljstvo mnogih klizača klizalište i službeno otvoreno.

Čazma za povećanje primanja građana Smanjuje se prirez u Gradu Čazmi

Ovo je jedan od gradova koji je bez obzira na moguću zabranu otvaranja već postavio klizalište te postupao po nalozima Stožera koji je, na kraju krajeva, dao dozvolu za otvorenje.

Naravno, uz poštivanje jako restriktivnih mjera Čazmanci uživaju u ledenim radostima. Klizalište radi svaki dan osim na Božić i Novu godinu, i to od 10 do 21 sat. Površina za uživanje u ledenoj čaroliji je veličine prošlogodišnje, 10 puta 20 metara. Cijena se nije promijenila te i dalje iznosi 20 kuna uz najam klizaljki.

Klizalište na Adventu u Požegi Belišće Božićna čarolija uz klizalište, obvezne su zaštitne maske

– Drago nam je da smo klizalište još prije postavili, tako da je potrebno samo par dana da se led napravi i učvrsti te klizalište pusti u rad. Osobito nas veseli da su klizališta na otvorenom dopuštena i ranije nego što smo očekivali, tako da će djeca moći uživati u ledenoj čaroliji do kraja školskih praznika – izjavio je Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme.

Inače, maksimalan broj klizača na klizalištu je 17, na ulazu u prostor klizališta mjeri se temperatura beskontaktnim toplomjerom i obvezno je držanje fizičkog razmaka i nošenje zaštitnih maski.