Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
ADVENT U BELIŠĆU

Koncerti, izložbe, ponuda jela i pića...

Advent u Slatini
Foto: Mihaela Feldi
Advent u Belišću traje do 31. prosinca 2019., a posjetitelji do tada mogu uživati u svečanom blagdanskom ruhu

U organizaciji Grada Belišća i gradske Turističke zajednice krajem studenog započela je manifestacija “Advent u Belišću 2019.” U blagdanskom ozračju na Trgu Ante Starčevića, okićenom lampicama i božićnim ukrasima, okupilo se mnoštvo posjetitelja.

Uz brojne visoke uzvanike, Belišće proslavilo Dan grada Belišće je industrijski grad koji je ponosan na svoje 22 nacionalne manjine

Na početku programa, okupljenima se obratio gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić koji je službeno i otvorio belišćanski Advent. Idućih dana nastupile su "Belišćanske mažoretkinje", osječki Trend acoustic band, održan je adventski program "U susret Božiću", kao i prvi samostalni božićni koncert Gradskog puhačkog orkestra.

Dodjela uskrsnica u Belišću iznos od 150 kuna Grad Belišće i ove godine svojim umirovljenicima dodjeljuje uskrsnice

Otvorena je izložba slika akademskog slikara Gorana Petrača, u crkvi sv. Josipa Radnika održan je tradicionalni božićni koncert. Advent u Belišću traje do 31. prosinca 2019., a posjetitelji do tada mogu uživati u svečanom blagdanskom ruhu, u adventskim kućicama pronaći prigodne suvenire i blagdanske proizvode, a u ugostiteljskoj kućici okrijepiti se kuhanim vinom ili čajem.