Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
USKORO RADOVI

Kreće rekonstrukcija ulica Ravnice i Zvonimirove

Foto: Grad Kutina
Radovi će trajati 120 dana, a izvođač je Strabag. Ulice su projektirane u širini od 6 metara s nogostupom

Potpisan je ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji Zvonimirove i ulice Ravnice u Kutini. Nakon postupka javne nabave, ponude tvrtke Strabag odabrane su kao najpovoljnije te je s njima sklopljen ugovor.

na red za asfaltiranje dolaze i Nova Cesta te Dolenska Tratinska u Lukavcu dobiva nogostup, a počela i rekonstrukcija Odranske ulice

U ulici Ravnice investicija će obuhvatiti kompletnu rekonstrukciju ulice u dužini od 726,66 m s kompletnim sustavom odvodnje i uređenjem kućnih kolnih prilaza. Ulica je projektirana u širini od 6 m s dva prometna traka po 3 m i jednostranim nogostupom širine 1,50 m koji je smješten na zapadnoj strani ulice odijeljen zaštitnim zelenim pojasom od 70 cm te je vrijednost projekta 2,891.716,23 kn.

Ukupni iznos investicije rekonstrukcije Zvonimirove ulice je 1,877.110,05 kn te će isto tako obuhvatiti kompletnu rekonstrukciju ulice u dužini od 410 m s kompletnim sustavom odvodnje i uređenjem kućnih kolnih prilaza. Ulica je projektirana u širini od 6 m, s dva prometna traka po 3,00 m i jednostranim nogostupom širine 1,50 m koji je smješten na istočnoj strani ulice bez zaštitnog zelenog pojasa.

Grad Našice uspješan u povlačenju EU sredstava Od obnove dvoraca i trgova do rekonstrukcije zgrade mrtvačnice

– Za rekonstrukcije ulica ishođene su i pravomoćne građevinske dozvole te su sukladno odredbama Zakona o gradnji ugovoreni i stručni nadzori nad izvođenjem radova – rekao je pročelnik Eduard Gelešić. Izvođač će biti uveden u posao u roku od 15 dana od potpisa ugovora te bi u tom roku i započelo s izvođenjem radova. Rok izvođenja radova na rekonstrukciji ulica je 120 dana.