Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
nova radna mjesta

Kutina u listopadu dobiva prvi shopping centar Capitol park

Foto: Danijel Prerad
Capitol Park će na više od 2.000 m2 predstaviti četiri međunarodna branda, od kojih većina u Kutini po prvi puta otvara svoje poslovnice, a to su: Pepco, TEDi, Deichmann i Bipa. Tu bi se trebalo otvoriti i 50 radnih mjesta za lokalno stanovništvo

Londonska tvrtka Poseidon Group koja se bavi investiranjem, razvojem i upravljanjem nekretninama, nastavlja širenje i jačanje svog Capitol Park lanca u Hrvatskoj pa će tako u listopadu otvoriti vrata svog Capitol Parka Kutina.

"Tik-tak, vrijeme je za kulturu" Radionice za mlade, nova oprema za POU Kutina...

Prvi pravi shopping centar u Kutini bit će smješten u obnovljenoj zgradi Super Konzuma, u blizini centra grada, te će postati nova shopping destinacija za više od 13.000 stanovnika Kutine. Capitol Park će na više od 2.000 m2 predstaviti četiri međunarodna branda, od kojih većina u Kutini po prvi puta otvara svoje poslovnice, a to su: Pepco, TEDi, Deichmann i Bipa. Tu bi se trebalo otvoriti i 50 radnih mjesta za lokalno stanovništvo.

„Poseban naglasak stavljamo na iskustvo obiteljske kupovine i na prilagodbu ponude zakupaca kako bismo kod naših kupaca stvorili idealnu destinaciju za kupovinu za sve generacije. Pod našim Capitol Park i Shopping Capitol brendovima, Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru, pa nas veseli nastavak širenja i stvaranje novih mogućnosti u retail sektoru Hrvatske kroz ovu i narednu godinu.“ -  rekao je direktor korporativnih poslova za Poseidon Group, James Gunn.

HGSS Kutina bit će na turističkim stazama HGSS Kutina dobio prostor - planiraju napraviti kartu Moslavačke gore

Capitol Park brand je dio portfelja Poseidon Grupe, koji je sačinjen od preko 280.000 m2 izgrađenih retail parkova i centara kojima širom JI Europe upravljaju, 90.000 m2 koje koriste supermarketi te više od 1.000 stambenih objekata u planiranju i izgradnji. 

Portfelj tvrtke na području Hrvatske uključuje retail centre u Ivanić Gradu, Jastrebarskom, Krku, Križevcima, Kutini, Makarskoj, Požegi, Slavonskom Brodu, Sisku, Vinkovcima i Zadru. Uz trenutno prisustvo u Srbiji i nadolazeća otvaranja u Hrvatskoj, lanac će ukupno brojati 16 retail parkova do konca 2020. godine. 

Grad Kutina Novi vlasnik Kutina za 14 milijuna kuna prodala odmaralište na Malom Lošinju