Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
Ovog vikenda Dani otvorenih vrata

Ljetna sezona na Platku nadmašila očekivanja: dvostruko veći broj posjetitelja

Platak
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija
Dani otvorenih vrata na Regionalnom sportsko-turističkom centru 'Platak' i u Delnicama, održat će se u subotu i nedjelju, 16. i 17. rujna od 10 do 18 sati

Zamjenik župana Marko Boras Mandić istaknuo je izvrsne turističke rezultate ljetne sezone na Platku, koja je nadmašila sva očekivanja. Broj posjetitelja je dvostruko veći, a financijski rezultati govore o trostruko većem prihodu u odnosu na 2016. godinu.

To je, kako je pojasnio direktor GSC-a Alen Udovič, motiviralo na organiziranje ove završne ljetne manifestacije kojom će se centar 'Platak' zahvaliti posjetiteljima tako što će moći uživati u brojnim aktivnostima i dodatnim sadržajima po popularnim cijenama.

Tako će, primjerice, za samo 10 kuna posjetitelji moći doživjeti adrenalinsku tubing vožnju (5 spustova), posljednju ovogodišnju ljetnu panoramsku vožnju žičarom, 1 sat igranja nogometa (igralište ili cage ball), košarke, odbojke na pijesku, graničara ili badmintona, te drugih aktivnosti. Dostupno je i više aktivnosti po cijeni od 5 kuna.

U Delnicama će se, također od 10 do 18 sati, za 10 kuna moći igrati košarka i odbojka u Sportskoj dvorani ili mali nogomet u Multifunkcionalnoj dvorani za sport i turizam. Ljubitelji kuglanja će za samo 5 kuna kuglati sat vremena na kuglani, a za istu će se cijenu 1 h moći koristiti vanjsko košarkaško igralište, dok ćete plivati u zatvorenom bazenu moći za tek 1 kunu po satu.

Osim promocije destinacije i raznovrsne ponude te općenito sporta i rekreacije, cilj ovoga projekta je i ukazivanje na važnost provođenja sportsko-rekreativnih aktivnosti, koje znatno utječu na kvalitetu života i, naravno, na zdravlje, priopćili su iz Primorsko-goranske županije.