Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Slatinsko ljeto u srpnju

Ljetne večeri uz Slavonce i Dalmatince

Foto: Robert Turkalj
Čestitam 50. obljetnicu radija u Slatini i nadam se da će program biti još kvalitetniji te da će slušatelje još više obavještavati, informirati i nadasve zabavljati, rekao je gradonačelnik Denis Ostrošić.

Nedjelja navečer tijekom ljetnih mjeseci tradicionalno je rezervirana za dobru glazbu i zabavu na središnjem gradskom trgu pokraj fontane. Nakon propuštene nedjelje zbog lošeg vremena uslijedila je slavonska večer uz nastup popularnog Slavonia banda.

Otvoreno "Slatinsko ljeto" Koncerti, kino pod zvijezdama...

Dobre zabave nije nedostajalo za što se pobrinuo Slatinski informativni centar uz potporu Grada Slatine i Turističke zajednice grada te je uz svesrdnu pomoć Slavonia banda brojne sugrađane nagradio majicama s natpisom „Slatinsko ljeto“.

– Ovo je samo jedno od iznenađenja koje smo pripremili za sugrađane ovoga ljeta, a uz sjajne koncerte koji ih očekuju na ljetnoj pozornici svake nedjelje mogu očekivati različite nagrade i poklone jer slavimo 50 godina postojanja radija u Slatini i time želimo nagraditi naše vjerne slušatelje – rekao je direktor SIC-a Robert Turkalj.

Obećanje je ispunio već sljedeće nedjelje kada je Slatinčane dočekala dalmatinska večer uz klapu Puntamika. Sve je bilo u dalmatinskom štihu, uz pjesmu i miris prženih jadranskih girica koji se proširio središtem grada.

– Slatinsko ljeto ove godine ugošćuje uistinu renomirane bendove i pjevače. Zahvaljujem Robertu što se prihvatio organizacije i što smo ove godine Slatinsko ljeto podigli na jednu višu razinu. Publika tako još više uživa u ljetu. Čestitam 50. obljetnicu radija u Slatini i nadam se da će program biti još kvalitetniji te da će slušatelje još više obavještavati, informirati i nadasve zabavljati – rekao je gradonačelnik Denis Ostrošić. 

Uštede na režijama Energetska obnova zgrade uprave Grada Slatine