Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Otvoreno "Slatinsko ljeto"

Koncerti, kino pod zvijezdama...

Foto: Mihaela Feldi
Slatinčane su oduševile The Frajle

Zabavna manifestacija "Slatinsko ljeto" otvorila je svoja vrata posljednje večeri u lipnju, nastupima sastava Jeans iz Virovitice i popularnih The Frajla, koje su potpuno zapalile atmosferu kako domaćim tako i hitovima na španjolskom i ruskom jeziku. Taj popularni ženski bend koji čine Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, opravdao je slogan koji ih prati The Frajle – Četiri dame, jedan show, jer su i Slatinčanima ponudile dva sata nezaboravnog glazbenog iskustva, zabave, smijeha i pjevanja uglas, izvedbama u kojima su spojile čardaš, pop, rock i šansone.

ljeto u slatini Dvanaest sjajnih filmskih naslova na novoj lokaciji 'Kina pod zvijezdama'

Dobre zabave nije nedostajalo ni protekle nedjelje, kada je nastupio Slavonia band, pa je to pokazatelj kako "Slatinsko ljeto" i 50. obljetnica postojanja radija u Slatini nisu mogli bolje započeti. Do kraja ljeta u sklopu ove manifestacije posjetitelje očekuje niz iznenađenja i odličnih koncerata, a na pozornicu će se popeti i Igor Delač, Mia Dimšić, TS Slavonske lole, Cecilija, Pravila igre, Ivan Zak, TS Kas i legendarno Zabranjeno pušenje... Slatinčane i njihove goste očekuje i kino pod zvijezdama, ali i sajam "Kako su radili naši stari".

Iduće je nedjelje na programu klapa Puntamika, na Trgu sv. Josipa u 19 sati, a već u 18.30 sati počinje dječji kutak "Veseli sat", u Parku 136. slatinske brigade. Otvaraju se i vrata Zavičajnog muzeja Slatina, od 19 do 21 sat, u sklopu programa "Posjeti muzej nedjeljom". Za organizaciju "Slatinskog ljeta" zadužen je Slatinski informativni centar, uz pomoć Grada Slatine i gradske Turističke 
zajednice.

Izložba je posvećena pjenušcu koji je prvi put u Hrvatskoj proizveden u Slatini metodom šampanj Dan arhiva Izložba o pjenušcu “Slatinski biser”