Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Prvi Županijski festival pjevača umirovljenika

Lucić glasom oduševio žiri, a Mitrovac publiku

Foto: Kristijan Toplak
U prepunom Kazalištu Virovitica nastupilo je 14 izvođača iz cijele Virovitičko-podravske županije

Tomislav Lucić, prema ocjeni stručnog žirija, i Krunoslav Mitrovac, prema ocjeni publike, pobjednici su prvog Županijskog festivala pjevača umirovljenika "Pjesme naše mladosti", održanog u prepunom Kazalištu Virovitica.

Jedino od Osijeka do Zagreba: 5D kino u obnovljenom dvorcu u Suhopolju Vjetar u kosi, magla i jurnjava tračnicama u sjedalima koja nas "bacaju" na sve strane

A bila je to sjajna večer u kojoj je bilo samo pozitivne energije. Pobjednik po odluci žirija Tomislav Lucić oduševio je izvedbom "O sole mio". Iza njega je Krunoslav Mitrovac sa skladbom "Mirišu li naše ruže", dok je broncu osvojio kvartet Pitomačanke izvevši "Dolinu našeg djetinjstva". Prema glasovima publike, slavio je Krunoslav Mitrovac, srebro su osvojile Pitomačanke, dok je treći bio Branko Vargović sa skladbom "Zbog jedne divne crne žene".

Inače, nastupilo je 14 izvođača iz cijele županije. Zbog velikog interesa, župan Igor Andrović, uime Virovitičko-podravske županije kao jednog od pokrovitelja, najavio je da se iduće godine ovaj festival može održati i u sportskoj dvorani.

Na Festivalu, koji je vodio Trpimir Markotić, nastupili su Klapa Orahovica, Pitomačanke, trio Zlatne godine Podgorja, Josip Barčanac, Tomislav Lucić, Stjepan Virag, Kata Sinjaković, Tomislav Galeković, Pero Berkec, Vladimir Doppler, Slavica Berkec, Mato Brođanac, Josip Troha, Krunoslav Mitrovac, Branko Vargović.

Kobasijada u Dugoj Međi Najbolju kobasicu ima Tomislav Kunštek

U zabavnom programu, dok su se prebrojavali glasovi publike, predstavili su se: skupina iz Dnevnog boravka Crvenog križa Virovitica s nekoliko atraktivnih tjelovježbi, komičarka Ružica Cerjan, vicmaher Vladimir Župan, te najstariji violinist u Hrvatskoj Ivan Kovačević uz pratnju Perice Mihaljevića.