Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Dodijeljene županijske Povelje humanosti

Mariji Šešo treće priznanje za pomoć bolesnima

Foto: Osječko-baranjska županija
Domagoj i Dražen Šimić ljetos su u BiH spasili osam osoba iz automobila koji su se izravno sudarili. Povelje su dobila i 22 građanina koja su darovala krv više od 100 puta

Povelju humanosti, najviše javno priznanje Osječko-baranjske županije za humana djela, župan Ivan Anušić uručio je građanima koji su se predanim i požrtvovnim djelovanjem te brižnim odnosom osobito istaknuli na tom području.

Kineska pokrajina Sečuan i Osječko-baranjska županija uspostavile bilateralnu suradnju Ekologija, prijevoz i turizam – niša za suradnju s kineskim Sečuanom

Marija Šešo zavrijedila je ovo priznanje treći put, i to za rad u humanitarnoj udruzi Veronikin rubac te za pomoć bolesnima i starima. Domagoj i Dražen Šimić ovog su ljeta, prilikom povratka s ljetovanja, u BiH spasili osam osoba iz automobila koji su se izravno sudarili, pomogli su unatoč izrazitoj opasnosti od požara i eksplozije. Svećenik Ivan Jurić dobitnik je povelje kao priznanja za djelovanje u humanitarnim udrugama, pomoć mladima u paklu droge te za formiranje i uspješno djelovanje Zajednice Cenacolo.

OSJEČKO-BARANJSKA Županija bez naknade ustupila 20 servisnih stanica za bicikle

Povelju humanosti za više od 100 darivanja krvi dobili su Marko Ljubić, Antun Tomašević, Kristijan Hlevnjak, Zdravko Gašpert, Milan Fišer, Zdravko Čorak, Danijel Bronzović, Demijen Bošnjak, Branko Kiseljak, Nedeljko Josić, Jasenko Kardum, Darko Vinogradac, Slavko Golić, Branko Habus, Franjo Špoljarić, Antun Karapetrić, Matija Kubinčan, Josip Kranic, Ivica Silađi, Josip Gull, Milan Knežević i Vasilije Topalović.