Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Gradonačelnik Josip Miletić posjetio i darivao sve vrtiće

Maskice i slatkiši za mališane, pa tako i za njih 36 u novom vrtiću u Jelisavcu

Foto: Grad Našice
Kad vidimo osmijehe na licima naše djece, onda smo i mi ispunjeni radošću, ističe Miletić

Gradonačelnik Josip Miletić i predsjednik Savjeta mladih Grada Našice Goran Konjetić posjetili su novi dječji vrtić Zvončić u Jelisavcu te su darivali mališane novootvorenog vrtića slatkim paketima i šarenim maskicama za lice. Podjeli darova nazočili su i predsjednik Mjesnog odbora Jelisavac Vedran Dervić i ravnateljica vrtića Snježana Kanđera.

POMOĆ U RJEŠAVANJU STAMBENOG PITANJA Kasana: Potičemo mlade da ostanu, ali i one iz drugih sredina da se dosele u Lipik

Otvoreni u listopadu

– Darivali smo djecu slatkim paketićima i veselim šarenim maskicama. Naša ravnateljica vrtića Snježana Kanđera uvijek kaže da je naš vrtić najljepši i najbolji pa želimo da tako i ostane. Kad vidimo osmijehe na licima naše djece, onda smo i mi odrasli ispunjeni radošću – rekao je Miletić te se zahvalio Goranu Konjetiću, predsjedniku Savjeta mladih Grada Našice, koji je u svoj plan i program rada uvrstio i posjet vrtiću u Jelisavcu i pomogao u nabavi maskica. Gradonačelnik je zahvalio i Mjesnom odboru Jelisavac i predsjedniku Vedranu Derviću, kao i gradskom vijećniku Franji Kanđeri na inicijativi za gradnju vrtića, izražavajući veliko zadovoljstvo što su uspjeli zajedničkim snagama izgraditi prekrasan vrtić. Ravnateljica Snježana Kanđera rekla je da je vrtić počeo s radom 7. listopada te se u idućih nekoliko dana pripremao za doček djece.

– Naša djeca krenula su u vrtić 12. listopada. Svi smo to jedva dočekali, a posebice mališani, njihovi roditelji i cijela zajednica. Kapacitet vrtića je 40 djece u dvije skupine, a trenutačno ima 36 polaznika iz Našica, Velimirovca, Jelisavca, Lile, Lađanske i Ribnjaka. Sretni smo što imamo djece, imamo za koga raditi i imamo se s kime veseliti – rekla je Kanđera te se zahvalila na pažnji i podršci Gradu Našicama, Savjetu mladih Grada Našica i Mjesnom odboru Jelisavac.

Predsjednik MO Jelisavac Vedran Dervić također je izrazio veliko zadovoljstvo ostvarenim projektom dječjeg vrtića koji je podigao kvalitetu života u Jelisavcu te se zahvalio gradonačelniku Miletiću i gradskom vijećniku Franji Kanđeri na podršci.

Pamučna industrija Duga Resa DEMOGRAFSKA MJERA Grad mladima rješava stambeno pitanje

Odgovorna djeca

Gradonačelnik Miletić i predsjednik Savjeta mladih Konjetić posjetili su i Dječji vrtić Zvončić u Našicama, gdje su također darivali mališane šarenim maskicama za lice i slatkim paketima. U vrijeme koronavirusa upravo su djeca ona koja svojim odgovornim ponašanjem mogu utjecati na starije i potaknuti ih da budu odgovorni te da paze na svoje zdravlje i zdravlje drugih