Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
TRADICIONALNI DOGAĐAJ

Memorijal Dragutin Cenko okupio petnaestak udruga na lovačkom druženju

1/7
Članovi udruga s područja općina Donji Vidovec i Sveta Marija okupili su se kod Lovačkog doma LD „Patke“ gdje je održano druženje uz natjecanja u nekoliko disciplina i neizostavni lovački bograč

Članovi Lovačkog društva „Patka“ Donji Vidovec/Sveta Marija proteklog su vikenda organizirali tradicionalni Memorijal Dragutin Cenko kojim održavaju sjećanje na poginulog člana Društva i prijatelja, lovca Dragutina Cenka iz Donjeg Vidovca, javlja Međimurska županija. 

OŠ Donja Dubrava Za energetsku obnovu 6,5 milijuna kuna

Petnaestak udruga s područja općina Donji Vidovec i Sveta Marija okupilo se kod Lovačkog doma LD „Patke“ gdje je održano druženje uz natjecanja u nekoliko disciplina i neizostavni lovački bograč. Sudionici natjecanja pokazali su svoje vještine u gađanju zračnom puškom, praćkom, gađanju glinenih golubova i revijalnom gađanju, a najspretniji su bili članovi TK „Sveta Marija“, Moto-nautičkog kluba „Vidovski zlatari“ i DVD-a Donji Mihaljevec.

Održavanje memorijala svojim dolaskom podržao je zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec, kao i načelnici općina Donji Vidovec i Sveta Marija, Josip Matulin i Đurđica Slamek. 

HAMAG-BICRO Otvorili prvu ispostavu za poduzetnike

- Dragutin Crnko bio je vrlo aktivan član nekoliko donjovidovskih udruga, ali i aktivan član političkog života svoje zajednice gdje je bio član nekadašnje mjesne zajednice, a kasnije član Općinskog poglavarstva Donjeg Vidovca. Tragično je poginuo na radnoj akciji svog lovačkog društva, a njegovi lovci čuvaju uspomenu na njega organiziranjem druženja i natjecanja udruga s područja Donjeg Mihaljevca, Donjeg Vidovca i Svete Marije - istaknuo je zamjenik Grivec te dodao da su ovakva druženja događaji na koje bi Dragutin bio ponosan.