Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska
Župan Boban primio u nastupni posjet izraelskog veleposlanika

Mor: Granice naše suradnje ne postoje

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Nastavljamo suradnju i u području gospodarstva, u području upravljanja vodama, odnosno navodnjavanju naših triju velikih polja: Imotsko-Bekijskog, Vrgoračkog i Sinjskog. Nastavljamo i s već tradicionalnim Danima Izraelskog filma u gradu Splitu i županiji, kaže župan Boban

– Zahvaljujem na posjetu kao i na dolasku na Konferenciju o darovitoj djeci u organizaciji županijskih Centara izvrsnosti, koju smo zajednički otvorili. Vaše razumijevanje i potpora koju ste nam dali puno nam znači – rekao je splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban prilikom nastupnog posjeta novog veleposlanika Države Izrael, Ilana Mora.

Međunarodna konferencija Izazovi u radu s darovitom djecom i mladima Blaženko Boban: Cilj je da nadareni mladi ljudi ostanu u Hrvatskoj

– Nastavljamo suradnju i u području gospodarstva, slijedom ranije započetih razgovora s vašom prethodnicom, u području upravljanja vodama, odnosno navodnjavanju naših triju velikih polja: Imotsko-Bekijskog, Vrgoračkog i Sinjskog. Nastavljamo i s već tradicionalnim Danima Izraelskog filma u gradu Splitu i županiji. Zapravo su odnosi naše županije i RH s Državom Izrael takvi da se ponekad upitam: možemo li suradnja uopće biti bolja nego što jest? – pozdravio je župan Mora koji je u Splitu bio i na Sajmu vojne industrije i opreme ASDA.

– Granice naše suradnje ne postoje i uistinu ima prostora za još bolju suradnju na svim područjima života – kazao je Mor te napomenuo kako se sjeća slavnih dana splitske košarke, kada je KK Jugoplastika još prije 30 godina pobijedila Maccabi u Tel Avivu.

Bilo mu je drago kada ga je pozdravio Petroslav Sapunar, predsjednik županijske Skupštine, ali i pripadnik te slavne košarkaške generacije Šolmana, Tvrdića i ostalih.

Projekt od milijardu kuna Na Šolti do 2023. u planu turističko naselje s hotelom visoke kategorije