Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
U međunarodnom lancu Kinderhotela

Najveća ovogodišnja investicija, otvara se više od 300 novih radnih mjesta

Valamar Riviera Rabac
Foto: Valamar Riviera
Hotelska kompanija Valamar Riviera otvara dva ljetovališta u koja su uložili oko 500 milijuna kuna

Hotelska kompanija Valamar Riviera ušla je u međunarodni lanac za obiteljski odmor Kinderhoteli, što će omogućiti dodatno brendiranje hotela Valamar Girandella Maro u Rapcu, gdje će Valamar ovoga tjedna otvoriti i dva ljetovališta u koja je uložio oko 500 milijuna kuna.

"Ulaskom u lanac Kinderhotela, specijaliziranih za obiteljski odmor s djecom, Valamar je dobio dodatno priznanje za ulaganja u kvalitetu i razvoj portfelja u segmentu odmorišnog turizma za obitelji, a to će omogućiti brendiranje hotela Valamar Girandella Maro Resort u Rapcu, čije otvorenje planiramo za sezonu 2018.", poručili su u ponedjeljak iz Valamara.

Pojašnjavaju da je Kinderhotels Europa marketinško udruženje koje pod austrijskim brendom Kinderhotels okuplja premium obiteljske hotele visoke kvalitete.

Foto: Valamar Riviera

Napominju i da će njihov hotel u Rapcu biti treći hotel iz Hrvatske u tom lancu, te da ih je u Europi ukupno 50.

I to će, kako očekuju, dodatno pridonijeti repozicioniranju Rapca u jednu od vodećih odmorišnih destinacija visoke kategorije u Hrvatskoj, što je već krenulo njihovom gradnjom i uređenjem dva ljetovališta u tom istarskom mjestu  - Valamar Girandella Resort i Family Life Bellevue Resorta u kategoriji četiri, odnosno pet zvjezdica.

Ta dva resorta svečano će biti otvorena sredinom ovog tjedna, a iz Valamara ističu da se radi o najvećoj ovogodišnjoj investiciji u hrvatskom turizmu koja otvara i više od 300 novih radnih mjesta te potiče gospodarski razvoj lokalne zajednice.