Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Grad Sveta Nedelja dobio je zemljište na korištenje idućih 10 godina

Naselje Kalinovica dobiva igralište, vrtove i šetnicu

Foto: Grad Sveta Nedelja
Do kraja godine će se izvesti sve potrebne pripremne radnje, a potpuni završetak radova predviđen je za iduću godinu

Naselje Kalinovica uskoro će dobiti još jedno dječje igralište. Prošlog je četvrtka u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje potpisan ugovor o korištenju nekretnine u vlasništvu tvrtke Genera koja je dio grupacije Dechra. Nalazi se na adresi Kalinovica, Svetonedeljska cesta 2, a ukupne je površine 31.411 kvadrata.

sisačko-moslavačka županija Županijski projekt 'Poduzetnički krediti' ide dalje

Ovim ugovorom tvrtka Genera ustupila je navedeno zemljište na korištenje Gradu Svetoj Nedelji na 10 godina. Razlog je ovog ustupanja zemljišta, odnosno nekretnine, za potrebe javno društvene namjene koja uključuje izvedbu i uređenje dječjeg igrališta, gradskih vrtova i šetnice u naselju Kalinovica. Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec i član uprave Genere (dio grupacije Dechra) Marko Fresl.

– Ovim projektom osigurat ćemo adekvatne uvjete za igru na otvorenom u naselju Kalinovica i razveseliti naše mališane i roditelje. Izuzetno mi je drago da smo naišli na obostrano razumijevanje i suradnju tvrtke Genere koja je dio grupacije Dechre i Grada Svete Nedelje kako bi postigli veću kvalitetu života našim sugrađanima – rekao je gradonačelnik Grada Sveta Nedelja Dario Zurovec te istaknuo da će se do kraja godine izvesti sve potrebne pripremne radnje, a potpuni završetak radova na izvedbi dječjeg igrališta, šetnice i gradskih vrtova predviđen je za iduću godinu.

Suradnju su pohvalili i član uprave Genere Marko Fresl te suradnici Edo Arh i Zdenko Širanović, istaknuvši kako se nadaju da će se ovakva iznimno dobra suradnja nastaviti i u budućim razdobljima.

Otvorena vrata gradonačelnika ostaju u istom terminu, ponedjeljkom od 13 do 16.30 sati Prilagođavaju se potrebama građana Gradske službe ponedjeljkom rade do 18:30 sati