Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Prilagođavaju se potrebama građana

Gradske službe ponedjeljkom rade do 18:30 sati

Otvorena vrata gradonačelnika ostaju u istom terminu, ponedjeljkom od 13 do 16.30 sati
Foto: Grad Sveta Nedelja
Ponedjeljkom će Gradska uprava raditi od 9 do 18.30, od utorka do četvrtka od 7.30 do 15.30, a petkom do 14 sati

Gradska uprava od danas ima novo radno vrijeme. Ponedjeljkom će gradske službe raditi od 9 do 18.30 sati, a od utorka do četvrtka službe će raditi kao i do sada od 7.30 do 15.30, dok će petkom radno vrijeme biti od 7.30 do 14 sati.

Novi raspored sukladan je Odluci gradonačelnika koja je donesena 21. veljače ove godine. Gradske službe su do sada radile ponedjeljkom do 16.30 sati, a ostali dio tjedna do 15.30 sati. Kako bi se prilagodili potrebama građana, stupila je na snagu Odluka o novom radnom vremenu Gradske uprave.

Sveta Nedelja U tijeku je obnova atletske staze Jezero Kerestinec centar za sportske rekreativce

– To je još jedan korak u podizanju kvalitete usluge građanima i poslovnim subjektima Svete Nedelje, nakon što smo napravili reorganizaciju gradske uprave i uveli novi GIS te aplikaciju za prijavu komunalnih problema – istaknuo je zamjenik gradonačelnika Grada Svete Nedelje Davor Nađi.

Otvorena vrata gradonačelnika, usput, ostaju u istome terminu – ponedjeljak od 13 do 16.30 sati.

– Posljednjih godinu i pol osluškivali smo potrebe naših građana i uvidjeli kako postoji potreba za promjenom radnog vremena u smislu dostupnosti gradskih službi jer smo svjesni da većina zaposlenih građana ima isto radno vrijeme. Kako bismo se prilagodili potrebama naših građana i svih zainteresiranih stranaka, svaki ponedjeljak ćemo raditi do 18.30 sati. Vjerujemo kako ćemo ovom odlukom znatno doprinijeti dostupnosti i otvorenosti prema našim sugrađanima – istaknuo je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec.

Taksi Sveta Nedelja nastavlja s ukidanjem ili smanjivanjem nameta Prvi grad u kojem taksi dozvolu možete dobiti za - 0 kuna