Izbornik
Naslovnica Županije
VIP Startup

Natječaj za najbolje poduzetničke ideje

Igor Andrović
Foto: Kristijan Toplak

I ove godine u organizaciji Mreže inkubatora Virovitičko-podravske županije i Virovitičko-podravske županije održat će se projekt ViP Startup Mreža natječaj za najbolje poduzetničke ideje.

Cilj je programa motivirati i educirati mlade i poduzetnike početnike popularizacijom tehnološkog i startup poduzetništva putem edukacijskih radionica te mentorirati startup timove do izlaska na tržište. Nagrade će se dodjeljivati u iznosima od 700 do 7000 eura.

– Ovim projektom želimo dati poticaj i pomoć u ostvarivanju poduzetničkih ideja, a uz sredstva Virovitičko-podravske županije i uz našu Mrežu
poduzetničkih inkubatora potičemo startupe, poduzetništvo, razvoj gospodarstva i povećanje zapošljavanja na području naše županije – istaknuo je virovitičko-podravski župan Andrović.

Sezona je odigrana bez poraza, što je velik uspjeh, a u drugoj polusezoni smo u 12 utakmica svih 12 i pobijedili, poručuju iz kluba Liga je osvojena uvjerljivo, a sada prelaze u viši rang natjecanja SNK Moslavac osvojio ligu uz 21 pobjedu i 4 neriješene utakmice Vinkovačke gradske vlasti ističu sve bolje rezultate u gospodarstvu Vinkovačko gospodarstvo je i u 2022. bilježilo snažan rast prihoda tvrtki, dobiti i broja zaposlenih Jedini smo potpore vezali uz obvezu povećanja plaća Vinatlon – manifestacija za koju se traži čaša više! Guranje bačve uzbrdo, rashlađena vina, najbolji vinari i obilazak vinske ceste