Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Trail utrka

Nikad brojnije 'Litice oko Virovitice'

Litice oko Virovitice
Foto: Kristijan Toplak

Bit će ovo nikad brojnije, rekordne "Litice oko Virovitice". Prijave za ovu trail utrku su završene, a svoj potpis ostavila su 533 trkača. Kažu da je ovo jedna od najljepših trail staza za trčanje kroz šume, livade i pašnjake, pokraj jezera i vinograda, a trčat će se 11. svibnja. Natjecatelji će se moći natjecati u tri kategorije – na crvenoj stazi dugoj 25 kilometara, plavoj od 15 kilometara te žutoj stazi dugoj sedam kilometara.

Osim toga, definiran je i datum popularne Mrke trke, koja se trči u povodu Dana Virovitičko-podravske županije. Ove godine bit će to 31. kolovoza. 

storyeditor/2024-05-03/a_vrtic_pitomaca_foto_kristijan_toplak.jpg Izdana dozvola Nova zgrada vrtića u Pitomači storyeditor/2024-05-03/a_vozilo_foto_kristijan_toplak.jpg Ulaganjima se stvaraju temelji za kvalitetno obrazovanje i napredak učenika Županija nabavila kombi za Strukovnu školu Virovitica Dvorac Janković u Suhopolju bilježi 26,17 posto više noćenja u prva četiri mjeseca 2024. godine u odnosu na isto razdoblje lani Sve popularniji Porast broja noćenja u dvorcu u Suhopolju