Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Savjet mladih grada Čazme

Objavljen poziv za kandidaturu za nove članove

Foto: Čazma
Potkraj 2020. započeo je projekt “Siguran prostor u zajednici” zadruge Zamah

Grad Čazma raspisuje poziv za kandidature za nove članove Savjeta mladih Grada Čazme.

PROJEKT BJELOVARA PROŠAO PRVE FAZE Za gospodarenje otpadom 73,4 mil. kuna

Rok za dostavu prijava je 20 dana od dana objave na web-stranici, odnosno do 1. veljače 2021. Djelatnost Savjeta u protekloj godini sastojala se od formalnih aktivnosti, odnosno održavanja sjednica, kao i niza neformalnih aktivnosti i sastanaka. Tijekom 2020. Savjet mladih održao je četiri sjednice na kojima je razmatrao pitanja od važnosti za položaj mladih u društvu.

Raspravljalo se i poticalo mlade na aktivno sudjelovanje u radu Udruge mladih Čazmanaca, ostvarenje suradnje s Gradskom knjižnicom Slavka Kolara, TZ Čazma, DND-om Čazma, HPD Garjevica, ŠRD Štuka, Srednjom školom Čazma.

GRAD BELIŠĆE POMAŽE Za stradale u potresu 50.000 kuna

– Potkraj 2020. započeo je projekt „Siguran prostor u zajednici“ zadruge Zamah, uz partnerstvo s DND-om Čazma, koji uključuje i aktivnosti za djecu i mlade. U sklopu njega napravljena je anketa za mlade o njihovim potrebama u slobodno vrijeme zbog pandemije, održana je radionica za mlade, a početkom 2021. nastavit će se radionice s mladima i osmišljavanje dodatnih sadržaja u Čazmi. Početkom godine bit će izrađena nadstrešnica na prostoru „sajmišta“ koja je namijenjena održavanju aktivnosti za djecu i mlade – poručila je dosadašnja predsjednica Savjeta mladih Nevena Petrović.