Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska
Potpisan ugovor s izvođačem radova

Obnovit će se nogometno igralište u Prugovu

Foto: Općina Klis
EU bespovratno sufinancira projekt u iznosu od 4,340.201 kn, a rok završetka je 15. travnja 2022. godine

U Mjesnom domu u Prugovu potpisan je ugovor za izvođenje radova u okviru projekta Obnovom brownfielda do sportske renesanse – Uređenje igrališta u Prugovu između Općine Klis i izvođača radova EDEL SPORT d.o.o. Ukupna vrijednost projekta je 5,791.485 kn, dok je vrijednost samih radova u iznosu od 4,999.996 kn.

jedan od najljepših fenomena u Dalmatinskoj zagori Deset bunara na lokalitetu Rajčice postat će izletište, uredit će se staza i vidikovac

EU bespovratno sufinancira projekt u iznosu od 4,340.201 kn. Rok završetka je 15. travnja 2022.

Načelnik Općine Klis Jakov Vetma rekao je da ulaganje u sportsku infrastrukturu na području Dalmatinske zagore pridonosi podizanju razine kvalitete života i boljoj demografskoj slici.

– Naša aktivnost po pitanju privlačenja sredstava iz fondova mora EU biti vidljiva u svakom dijelu općine Klis i ovo je, u tom smislu, pun pogodak ne samo za Prugovo nego i za naših preostalih sedam naselja na području Zagore, ali i za okolne općine – rekao je Vetma.

POTPISAN SPORAZUM SA SPORTSKOM ZAJEDNICOM Za sportaše ove godine 2,2 milijuna kuna

Naglasio je da se projekt 77,5 posto realizira iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija Europskog fonda za regionalni razvoj.