Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
POTPISAN SPORAZUM SA SPORTSKOM ZAJEDNICOM

Za sportaše ove godine 2,2 milijuna kuna

Foto: Grad Jastrebarsko
Sportsku zajednicu čine 32 sportske udruge s 1100 sportaša

– Pred nama su veliki projekti čijom ćemo realizacijom i dostupnošću novih sportskih sadržaja stvoriti kvalitetne uvjete našim sportašima i rekreativcima za treniranje, ali i potaknuti naše sugrađane na bavljenje tjelesnom aktivnošću. Zahvaljujem gradonačelniku Zvonimiru Novoselu na podršci, članovima Upravnog i Nadzornog odbora, svim članicama i članovima na odličnoj suradnji – rekao je predsjednik Sportske zajednice Grada Jastrebarskog Domagoj Šlat nakon što je s gradonačelnikom Zvonimirom Novoselom potpisao ugovor vrijedan 1,710.000 kuna.

Ulaganja u infrastrukturu vrijedna oko 6,5 milijuna kuna Nove prometnice u gospodarskoj zoni otvaraju vrata i novim investicijama

Dodatno je u proračunu Grada osigurano još pola milijuna kuna za sufinanciranje izgradnje igrališta s umjetnom travom – projekt koji će se realizirati u suradnji Grada i Nogometnog središta Jastrebarsko, Nogometnog saveza Zagrebačke županije i Hrvatskog nogometnog saveza.

– Svjesni utjecaja trenutačne krize na sport, smatramo da je potreban još jači i odgovorniji angažman lokalne zajednice kako bi se sportašima i klubovima nadoknadilo sve što je u proteklih godinu dana izgubljeno. Ovim ulaganjem pokazujemo da je sport izuzetno važan segment našega društva. Grad će uvijek podržati rad i kvalitetne projekte – rekao je gradonačelnik Novosel.

GOSPIĆ ZA DJECU PETRINJE Grad darovao igračke vrtiću, djeca poklone

Sportsku zajednicu čine 32 sportske udruge s oko 1100 sportaša. Čak 90 posto sredstava dobivenih iz gradskog proračuna Zajednica usmjerava na rad svojih članica, bilo izravno za programe ili neizravno za druge potrebe sportskih klubova.