Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Novska

Obnovljena škola, radovi gotovi dva mjeseca prije roka

Osnovna škola u Novskoj
Foto: Večernji list
Zbog radova su prvo polugodište nastavu u školi pohađali samo učenici razredne nastave od 1. do 4. razreda, dok se nastava za učenike 5. do 8. razreda odvijala u Srednjoj školi Novska

S početkom drugog polugodišta u Osnovnoj školi Novska vraćaju se svi učenici u školske klupe, nakon što su završeni radovi na energetskoj obnovi i unutarnjim radovima na zgradi škole i sportskoj dvorani. Zbog radova su prvo polugodište nastavu u školi pohađali samo učenici razredne nastave od 1. do 4. razreda, dok se nastava za učenike 5. do 8. razreda odvijala u Srednjoj školi Novska.

Konid proces Novi investitor stigao u Novsku

Radovi na energetskoj obnovi škole, ugradnji nove stolarije, nove rasvjete, kotlovnici, solarnoj elektrani te radovi na sportskoj dvorani izvedeni su dva mjeseca prije roka.

- Projekt energetske obnove osnovnih škola u Novskoj vrijedan nešto više od 7 milijuna kuna, sufinanciran je sredstvima Sisačko-moslavačke županije, čime je u potpunosti završena obnova i privedena svrsi jedna od najvećih osnovnih škola na području županije - izjavio je gradonačelnik Novske Marin Piletić.

Obnova zgrade stajala je 4,8 milijuna kuna Sisak Obnovljena zgrada Katastra izgrađena još u 19. stoljeću