Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska 37 pregleda
Potpisan ugovor

Osiguran besplatan prijevoz za 376 učenika osnovnih škola

škola
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija
Prijevoz je osiguran za učenike Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, Osnovne škole Vladimir Nazor i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju

Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin i direktor tvrtke Čazmatrans – Promet Damir Pavlović potpisali su Ugovor o prijevozu učenika osnovnih škola s područja grada Virovitice za školsku godinu 2017./2018.

Vrijednost godišnjeg ugovora iznosi 1.397.087 kuna, a obuhvaća prijevoz učenika Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, Osnovne škole Vladimir Nazor i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju.

Učenike Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice autobusi Čazmatransa će prevoziti iz Milanovca, Rezovca, Rezovačkih Krčevina, Rezovačkih Vinograda, Zlatnog Polja, Čemernice, Taborišta i Jasenaša, a riječ je o 234 učenika od prvog do osmog razreda.

Kada je riječ o Osnovnoj školi Vladimira Nazora, autobusi će prevoziti učenike iz Korije, Podgorja, Golg Brda, Svetog Đurđa, Brezika te s autobusnog stajališta kod Tvornice šećera Viro, a riječ je o 125 učenika.
Prijevoz učenika Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju obavljat će se i za 17 učenika s područja Grada Virovitice, ali i Virovitičko-podravske županije.

Gradonačelnik Ivica Kirin tom je prigodom istaknuo da je prijevoz osiguran za 376 učenika, priopćili su iz Grada.