Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
SUDJELUJE 16 MOMČADI

Osijek domaćin novog HEP Hrvatskog teniskog kupa

HEP TURNIR
1/5
Foto: Grad Osijek
Na svečanom otvorenju prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš.

Grad Osijek ponovno je domaćin jednog značajnog sportskog događaja. Naime, započeo je četvrti HEP Hrvatski teniski kup koji se održava od 19. do 22. rujna na teniskim terenima Olimpije 1984, Jezera i u Perivoju kralja Tomislava, dok će dio događanja biti održan i na TK Vidova gora.

Roboti dolaze u sve osnovne škole grada Osijeka PROJEKT ZAŽIVIO U ŠKOLI TINA UJEVIĆA Roboti dolaze u sve osječke osnovne škole

Na svečanom otvorenju prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš.

-Još jedno značajno tenisko natjecanje u gradu Osijeku u kojem se oko 300 djece bavi tenisom. Stoga je ovo jedna lijepa priča koja će dodatno popularizirati tenis u našem gradu i motivirati mlade da se u izboru sporta odluče za tenis. Ovom prilikom želim čestitati Teniskom savezu Osječko-baranjske županije načelu s predsjednikom Vatroslavom Šrajerom na organizaciji još jednog odličnog kupa u gradu Osijeku i naravno zahvaliti i domaćinima, našim teniskim klubovima Olimpija te Teniskom klubu Osijek i Jezero- istaknula je Gamoš.

Foto: Grad Osijek

Na Kupu sudjeluje 16 momčadi, od kojih je njih 12 izborilo izravan plasman prema ligaškom plasmanu iz prethodne sezone. Nagradni fond iznosi 50 tisuća kuna, a titulu brani momčad Teniskog kluba “Donji Miholjac” koja je izašla kao pobjednik na sva tri prethodna izdanja.