Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
SAVRŠENA RAZGLEDNICA IZ SLAVONIJE I BARANJE

Osječki Pannonian Challenge dobiva i virtualnu dimenziju

Foto: Osječko-baranjska županija
Najbolji ekstremni sportaši u grad na Dravi stižu u kolovozu

Jedan od najvećih europskih festivala ekstremnog sporta, osječki Pannonian Challenge, ni nakon više od dva desetljeća ne posustaje, pa u starom terminu donosi nove doživljaje. Naime, od 12. do 16. kolovoza istočnu će Hrvatsku ponovno okupirati ugledni europski BMX Freestyle, inline i skate vozači, koji će 21. izdanje ovog festivala začiniti adrenalinskim natjecanjima i trikovima koji oduzimaju dah.

Izmjene županijskog proračuna – osiguran novac za ublažavanje posljedica pandemije Gotovo 17 milijuna kuna za potpore gospodarstvu, poljoprivredi i turizmu

Moderni skate park na lijevoj obali Drave poslužit će kao kulisa ovom prepoznatljivom spoju ekstremnog sporta i urbane kulture, koji je Osijek i Hrvatsku učvrstio na karti svih zaljubljenika u adrenalin i dobru zabavu. Uz sve to, 21. Pannonian Challenge dobiva i virtualnu dimenziju, pa će tako svi zainte resirani gledatelji putem televizijskih i streaming platformi imati priliku uživo pratiti sportska natjecanja, koja će poslužiti kao savršena razglednica iz Slavonije i Baranje.

BMX Freestyle, inline i skate natjecanja će se emitirati na SPTV-u i RTL playu, a uz to će i društvene mreže poput Facebooka i Instagrama gledateljima omogućiti da putem turističkih spotova upoznaju čari istočne Hrvatske. Turistički potencijal Pannonian Challengea već godinama prepoznaje i Osječko-baranjska županija, iz koje ne kriju zadovoljstvo što je festival iz srca Slavonije uspio pronaći način da i u kriznim vremenima organizira natjecanja ekstremnog sporta na svjetskoj razini zadovoljavajući sve epidemiološke preporuke.