Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Obilježen Dan Grada Vodica

Pauk: Iz godine u godinu ovdje se obaraju turistički rekordi

Goran Pauk
Foto: Šibensko-kninska županija
Gradonačelnica Vodica Nelka Tomić istaknula je velike projekte koji su u tijeku i one čija realizacija tek treba započeti, a koji će podići kvalitetu života u Vodicama

Župan Goran Pauk i njegovi suradnici nazočili su svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vodica, održanoj u Kulturnom centru u povodu obilježavanja Dana Grada i blagdana svete Jeline, zaštitnice Vodica.

Nacionalni park Krka Projekt od sedam milijuna kuna Otvoren novi posjetiteljski centar Nacionalnog Parka Krka

"Vodice su naš turistički biser, pionir turizma u Šibensko-kninskoj  županiji i šire, a vodička gostoljubivost nadaleko je poznata. Iz godine u godinu ovdje se obaraju turistički rekordi. Županija pruža podršku i daje vjetar u leđa svakom vodičkom dobrom projektu. Moram se pohvaliti izvrsnom suradnjom koju imamo s novoizabranom vlasti u Gradu Vodicama i upravo zahvaljujući toj suradnji možemo provoditi velike projekte financirane europskim novcem", istaknuo je župan Goran Pauk i čestitao Vodičankama i Vodičanima Dan Grada i blagdan njihove zaštitnice.

Gradonačelnica Vodica dr. Nelka Tomić istaknula je velike projekte koji su u tijeku i one čija realizacija tek treba započeti, a koji će podići kvalitetu života u Vodicama na višu razinu, zahvalivši županu na podršci i čestitavši ovogodišnjim dobitnicima Plakete Grada Vodica.

Potom su gradonačelnica i predsjednik Gradskog vijeća Marin Mikšić dodijelili Plakete nagrađenim Vodičanima. Svečanosti je pored domaćina i predstavnika Šibensko-kninske županije nazočila i saborska zastupnica Branka Juričev Martinčev, predstavnici susjednih gradova i općina, te brojni drugi ugledni gosti i građani Vodica, priopćili su iz županije.

Obilježavanje Nacionalnog dana Hitne medicinske službe Nacionalni dan Hitne medicinske službe Planira se gradnja šest specijalnih brodova za prijevoz pacijenata s otoka