Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
obilježen Dan Grada Skradina

Pauk: S predstavnicima gradske vlasti imamo izvrsnu suradnju

Šibensko-kninska županija
Foto: Šibensko-kninska županija
Polaganjem vijenaca i svečanom sjednicom Gradskog vijeća Grada Skradina, obilježen je Dan Grada Skradina i blagdan sv. Jeronima, njegova zaštitnika

Uz brojne uzvanike svečanoj sjednici nazočio je i predsjednik Županijske skupštine Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, te župan Goran Pauk sa zamjenicima Nikolom Blaževićem i Darijom Puljić.

Župan Goran Pauk, izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, čestitao je Skradinjanima Dan Grada i blagdan njihova zaštitnika sv. Jeronima te održao prigodni govor.

Tvrđava Sv. Nikole Kreće uređenje Županija od države na korištenje dobila otočić Školjić u kanalu sv. Ante

"Ulažemo značajna sredstva u razvoj vinogradarstva, vinarstva, povrtlarstva i maslinarstva, a posebno se ponosimo Sajmom agroturizma Šibensko-kninske županije koji se ove godine u Skradinu održao jubilarni, deseti put. S predstavnicima gradske vlasti imamo izvrsnu suradnju i osiguravamo podršku svim važnim projektima, a tako će biti i ubuduće", kazao je župan Goran Pauk i čestitao ovogodišnjim dobitnicima nagrada Grada Skradina.

Nagradu Grada Skradina za izniman doprinos u razvoju društvenih znanosti, sudjelovanje u poticanju i razvoju znanosti u svom zavičaju utemeljenjem znanstvenih institucija na području Grada Skradina  dobio  je Marinko Šišak, dok je Zlatku Juriću dodijeljena Nagrada za osobito zalaganje u iniciranju i organizaciji sportskih događaja i aktivnosti u svrhu širenja sportske kulture među mladima te doprinosu u promicanju Skradina i njegovog zaleđa, izvijestili su iz županije.

Otvorena nova poučno-pješačka staza pogled na Visovac i kanjon Među gredama Nova poučno-pješačka staza s vidikovcem