Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Mihoković Metal Solutions

“Planiramo i zapošljavanja. Trebat će nam programeri, bravari, analitičari...”

Proizvodni pogon s laserskim rezačem otvoren je u Pisarovini
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Prednost nabavljenog lasera je u tome što reže i plemenite metale, ima veliku preciznost, a izrezanome materijalu nije potrebna završna obrada i brušenje – govori Mihoković

– U Pisarovinu planiramo preseliti i dio strojeva iz našeg pogona u Zagrebu, a planiramo i zapošljavanja. Trebat će nam programeri, operateri, bravari, alatničari... Problem je to što nema školovanog kadra – govori Stjepan Mihoković, vlasnik obiteljske tvrtke Mihoković Metal Solutions koja je u pisarovinskoj poslovnoj zoni otvorila proizvodni pogon s laserskim rezačem limova i cijevi. Ukupna investicija, u projektu “Povećanje prostornih kapaciteta i jačanje tehnološke opremljenosti tvrtke Mihoković”, prelazi 8,6 mil. kuna, od čega je iz fonda EU bespovratnih 3,6 milijuna.

Stjepan Kožić odlični rezultati Poduzetnici Zagrebačke županije drugi u Hrvatskoj prema ostvarenom prihodu i neto dobiti

– Prednost nabavljenog lasera je u tome što reže i plemenite metale, ima veliku preciznost, a izrezanome materijalu nije potrebna završna obrada i brušenje – govori Mihoković.

Njegova se tvrtka već 25 godina bavi proizvodnjom i obradom metalnih predmeta, a zadnjih godina intenzivnije industrijskim dizajnom te proizvodnjom metalnih stalaka za kozmetičku, prehrambenu i IT industriju, modularnih montažnih platformi, okova za građevinarstvo i slično. 

Katastar Javni poziv Milijun kuna za izmjere katastra