Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Javni poziv

Milijun kuna za izmjere katastra

Katastar
Foto: Zagrebačka županija
Uvjet za dobivanje sredstava iz javnog poziva jest da taj projekt ne sufinancira drugi upravni odjel Zagrebačke županije

Zagrebačka županija osigurala je milijun kuna gradovima i općinama za nove katastarske izmjere katastarskih općina na svom području. Upućen je javni poziv za prijavu programa/projekata za financiranje izrade nove katastarske izmjere katastarskih općina.

Zagrebačka županija Javni poziv Traže se novi članovi kulturnih vijeća Zagrebačke županije

Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenoga 2018. Pravo na podnošenje prijava imaju jedinice lokalne samouprave s područja županije koje u razvojnim programima, planovima i proračunu za tekuću godinu imaju planirana sredstva za financiranje kandidiranih projekata, pod uvjetom da taj projekt ne sufinancira drugi upravni odjel županije.

Svi gradovi i općine pozvani su da prijave dostave najkasnije do 30. studenog. Više informacija može se dobiti u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša na broj telefona 01/6311-767 ili web stranicama županije. Prijava s dokumentacijom dostavlja se poštom preporučeno na adresu Zagrebačke županije ili na email adresu v.pavlinovac@zagrebacka-zupanija.hr, pri čemu je potrebno skenirati obrazac za prijavu s pečatom i potpisom ovlaštene osobe i sve potrebne prateće priloge.

Suzana Klapšec Macenić Kreće izbor za najuzorniju seosku ženu Zagrebačke županije Dobro kuha, uzgaja povrće, brine za svoje bližnje - ona je najuzornija seoska žena!