Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Zabava do jutra

Počinju 31. Dani piva: Fešta počinje povorkom sa 700 izvođača

Dani piva
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Svih deset dana manifestacije, osiguran je i besplatan prijevoz autobusima po karlovačkim gradskim kvartovima, te do Ozlja i Duge Rese

Povorkom koja će s Trga bana J. Jelačića krenuti na desnu obalu Korane, na prostor Športsko rekreacijskog centra i u kojoj će biti oko 700 sudionika, započet će danas 31. manifestacija Dana piva. U deset dana događanja, osim uživanja u jelu, piću, plesu i nastupima poznatih hrvatskih glazbenika, poput Maje Šuput, Jelene Rozge, Lidije Bačić, Plavog orkestra, grupe S.A.R.S i mališani će moći uživati u bogatoj ponudi luna parka.

I ove će se godine nastupi, svirke i sva događanja vezati uz tri pozornice; plesnjak, Beer garden, te glavna pozornica gdje će nastupati hrvatski glazbenici. Beer garden ove će godine, nakon više od desetljeća, nuditi piva svih hrvatskih pivovara, a ne samo grupacije Heineken.

Novost je i Vinski trg gdje će se točite kvalitetna domaća vina. Svih deset dana manifestacije, osiguran je i besplatan prijevoz autobusima po karlovačkim gradskim kvartovima, te do Ozlja i Duge Rese.