Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
SVEČANOST U POŽEŠKOJ KUGLANI

Podjelom diploma završena ljetna škola kuglanja

Foto: Grad Požega
Gradonačelnik Darko Puljašić mladim je kuglačima došao čestitati na postignutom uspjehu

Požeški sportski savez i ovog je srpnja na gradskoj kuglani organizirao školu kuglanja za učenice i učenike osnovnih škola. Riječ je o trećoj generaciji polaznika škole, koja je završila svečanom dodjelom diploma.

POČETNA KONFERENCIJA Projekt za kvalitetniji život osoba s invaliditetom

Nakon što im je na početku poželio puno uspjeha u radu, gradonačelnik Darko Puljašić mladim je kuglačima došao čestitati na postignutom uspjehu.

– Požega ima dugu tradiciju kuglanja i brojne uspješne kuglače i siguran sam da ćete vi nastaviti njihovim stopama. Grad Požega na vas računa i nadamo se da ćete se nastaviti baviti ovim sportom, a mi ćemo nastaviti ulagati u ovaj prostor kako biste imali što bolje uvjete za rad. U kratkom ste vremenu postigli izvrsne rezultate i ostvarili uspjeh na državnoj razini, na čemu vam od sveg srca čestitam – poručio je Puljašić.

Grad Požega nastavlja sufinancirati hvalevrijedan projekt Uslugu sterilizacije i kastracije pasa i mačaka zatražilo je 499 Požežana

U ime Kuglačkog kluba Obrtnik i Škole kuglanja mladim sportašima čestitao je njihov trener Željko Lončar, koji je tom prigodom zahvalio i Gradu Požegi na pruženoj potpori.

– Hvala Gradu Požegi i gradonačelniku što su nam omogućili da održimo ovu školu. Zadovoljan sam jer smo ukupno imali 18 novih polaznika i dosta ih je zainteresirano za daljnji rad. Unatoč neizvjesnoj situaciji s koronavirusom, uspjeli smo organizirati međužupanijska natjecanja, budući da je ono državno odgođeno za rujan, što nam je na jedan način išlo u prilog jer su naši Nera i Luka aktualni državni prvaci – rekao je trener Lončar.