Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Lakše do savjeta i usluga

Podružnica agencije SI-MO-RA otvorena u Popovači

Foto: Sisačko-moslavačka županija
Novu ispostavu otvorili su župan Ivo Žinić i gradonačelnik Popovače Josip Mišković

Nakon Novske, Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA otvorila je podružnicu i u Popovači.

Povratak doma Vraćaju se djelatnici u sisačku bolnicu

– Grad Popovača već dugi niz godina surađuje s Razvojnom agencijom i zahvaljujući tome veliki broj projekata, ali i dosta novca došlo je u Popovaču. Ovo će značiti prije svega pomoć u realizaciji projekata koje Grad nominira na europske ili nacionalne fondovima – rekao je gradonačelnik Popovače Josip Mišković istaknuvši da će njegovu gradu pomoć trebati jer su kandidati za Program integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova, u sklopu kojeg je moguća provedba infrastrukturnih projekata financiranih iz fondova EU.

Bude li sve u redu, osam gradova će imati na raspolaganju 120 milijuna eura.

S popovačkim gradonačelnikom novu ispostavu agencije SI-MO-RA presijecanjem vrpce otvorio je župan Ivo Žinić.

OSNUTAK 36. inženjerijsko-pontonske bojne Hrvatske vojske Obilježavanje 28 godina od izgradnje "Mosta spasa" u Letovaniću

– Naša je Razvojna agencija u dosadašnjem radu za područje grada Popovače odradila niz projekata u ukupnoj vrijednosti od gotovo 23 milijuna kuna. Više od 50 projekata odnosi se na male poljoprivredne proizvođače, OPG-ove, poduzetnike i obrtnike kojima će ova ispostava omogućiti brži i lakši dolazak do usluge. Iz tih razloga krenuli smo u ovo otvaranje ispostave, jer smatramo da ta usluga treba biti što je moguće bliže građanima – rekao je župan zahvalivši se direktoru Razvojne agencije Mariju Čelanu na projektima „teškima“ više od milijarde kuna ostvarenim u proteklih pet godina.