Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
Nakon potpisa Ugovora o financiranju, slijedi analiza tržišta i provedba postupka nabave

Potpisan ugovor o financiranju projekta 'Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta Lokvica u Novom Vinodolskom'

„Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta Lokvica u Novom Vinodolskom“
Foto: Grad Novi Vinodolski
Uskoro će najmlađi stanovnici Novog Vinodolskog dobiti još jedno dječje igralište i to u samom centru, u neposrednoj blizini igrališta malih sportova.

Grad Novi Vinodolski je 24. veljače 2020. godine potpisao Ugovor o financiranju s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, za projekt „Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta Lokvica u Novom Vinodolskom“, kojim je utvrđen iznos potpore od 245.600,00 kuna iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Turska razvojna agencija TIKA preuredila dječje igralište u Rakovcu Gotovo 50 godina staro dječje igralište dobilo je nove suvremene sprave

Naime, Grad Novi Vinodolski je dana 28. ožujka 2019. godine podnio projektnu prijavu za projekt izgradnje i opremanja dječjeg igrališta Lokvica u Novom Vinodolskom za koji je izrađen glavni projekt.

Nakon provedenog postupka odabira projekata od strane LAG-a „Vinodol“ utvrđeno je da projekt ispunjava uvjete i kriterije propisane LAG Natječajem, te je Gradu Novi Vinodolski dana 27. srpnja 2019. godine izdana Odluka o odabiru projekta.

Nakon potpisa Ugovora o financiranju, slijedi analiza tržišta i provedba postupka nabave.

NAJŠARENIJE U GRADU Uređeno i oslikano dječje igralište u Novoj Mokošici

Uskoro će najmlađi stanovnici Novog Vinodolskog dobiti još jedno dječje igralište i to u samom centru, u neposrednoj blizini igrališta malih sportova.