Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
ŽUPANIJSKE JEDNOKRATNE POMOĆI

Potpore za obitelji s četvero i više djece

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija
Rok za prijavu za potpore je do 16. kolovoza

Dubrovačko-neretvanska županija poziva sve roditelje ili skrbnike koji su korisnici dječjeg doplatka za četvero ili više djece da se prijave kako bi ostvarili pravo na obiteljsku potporu Dubrovačko-neretvanske županije. Naime, i ove će se godine isplaćivati jednokratne novčane potpore za obitelji s četvero i više djece koje ostvaruju pravo na dječji doplatak.

U tu svrhu u županijskom proračunu osigurano je 300.000 kuna, a potpore iznose od 500 do 3000 kuna ovisno o broju djece u kućanstvu za koju se ostvaruje pravo na doplatak za djecu, kao i o tome dodjeljuje li općina ili grad u kojoj korisnik živi neke druge mjere pomoći. Obrazac koji je potrebno ispuniti dostupan je na web-stranici Dubrovačko-neretvanske županije ili se može preuzeti u 
pisarnici Županije, Gundulićeva poljana 1 u Dubrovniku.

ŽUPANIJSKO TURISTIČKO VIJEĆE Dobra turistička sezona jedino uz cijepljenje

Uz ispunjeni i potpisani  obrazac potrebno je priložiti preslik kartice tekućeg računa roditelja, korisnika dječjeg doplatka i preslik osobne iskaznice roditelja, korisnika dječjeg doplatka. Dokumentaciju treba poslati na e-mail adresu: drustvene.djelatnosti@dnz.hr ili poštom na adresu Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik, najkasnije do 16. kolovoza.