Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Javna priznanja za Dan županije

Povelja zahvalnosti grupi Vatra

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Grupa Vatra osnovana je, podsjetimo, 1999. godine u Virovitici. Iste su godine potpisali ugovor za izdavačku kuću Jabukaton i objavili prvi album "Između nas"

Na sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije donesena je Odluka o dodjeli javnih priznanja VPŽ-a. Tako će, na svečanoj sjednici Županijske skupštine, prigodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije, Zlatni grb za životno djelo – za ukupni stvaralački rad u djelatnostima odgoja i obrazovanja biti dodijeljen Zvonku Ternjeju iz Virovitice. Godišnje nagrade za iznimne rezultate i doprinos razvoju poduzetništva dobit će Vineda iz Vukosavljevice i Gradba iz Brezika.

radovi Izvješće ŽUC-a za 2018. Najvažniji projekt cesta do Jankovca

Godišnja nagrada za iznimne rezultate i doprinos razvoju tradicijskog obrta uručit će se Draženu Tomcu iz Virovitice, dok će Godišnju nagradu za izniman doprinos i rezultate u razvoju sporta dobiti Nogometni klub Slatina.

Župan Igor Andrović donio je, pak, Odluku o dobitnicima javnih priznanja Virovitičko-podravske županije, a koja će biti uručena na istoj svečanosti obilježavanja Dana županije.

Tako će Povelju zahvalnosti Virovitičko-podravske županije dobiti popularna grupa Vatra u povodu 20 godina postojanja, zatim Udruga žena Dinjevac, KUD Podravina Čađavica, Plivački klub Orahovica, Sanja Mijac, Vedran Runje i Zdravko Pokupić, dok će Povelju humanosti dobiti Stevo Hulak iz Malog Rastovca.

Grupa Vatra osnovana je, podsjetimo, 1999. godine u Virovitici. Iste su godine potpisali ugovor za izdavačku kuću Jabukaton i objavili prvi album "Između nas". Od tada ne silaze s pozornice, a koncerti su im mahom rasprodani...

Kuća Petra Preradovića može se posjetiti od utorka do subote od 10 do 17 sati Grabrovnica Razgledajte rodnu kuću Petra Preradovića i "porazgovarajte" s njim