Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Županija bila partner sajma u Splitu

Povezivanje zelene i plave Hrvatske

Foto: Kristijan Toplak
Sajam Split, odnosno GAST, kao i Viroexpo, sjajna je pozornica za predstavljanje proizvoda naših gospodarstvenika, poduzetnika, obrtnika, poljoprivrednika…, poručio je župan Igor Andrović

Virovitičko-podravska županija bila je županija partner jubilarnog 25. međunarodnog sajma GAST 2020. u splitskoj Spaladium areni.

Zbog jake oluje Prirodna nepogoda za Pitomaču

"Boje" ove županije, uz Međunarodni sajam Viroexpo koji također obilježava 25. rođendan i održava se od 13. do 15. ožujka u Virovitici, branili su i Panonski drvni centar kompetencija Virovitica, Brana Virovitica, Sandrini kolači Slatina, Pčelarstvo Balint Virovitica, OPG Davor Špoljar Terezino Polje, Stari podrum Slatina, Podrum Vineda Vukosavljevica, Iskrena vina Matković Orahovica, Destilerija Harmund Virovitica, Fructus Orahovica, Svinjogojska udruga Virovitičko-podravske županije i OPG Blanka Jović Crkvari.

Župan Igor Andrović je zahvalio splitsko-dalmatinskom županu Blaženku Bobanu na domaćinstvu i prigodi da se Virovitičko-podravska županija predstavi na GAST-u, jednomu od najboljih gospodarskih sajmova u Hrvatskoj.

– Dolazio sam godinama na GAST, najprije kao posjetitelj, potom kao direktor Viroexpoa, pa evo sada i kao župan. Za dva tjedna vi dolazite na Viroexpo u Viroviticu i tako ćemo podržavati jedni druge svih ovih godina ispred nas. I Sajam Split, odnosno GAST, kao i Viroexpo, sjajna je pozornica za predstavljanje proizvoda naših gospodarstvenika, poduzetnika, obrtnika, poljoprivrednika… Našim izlagačima on predstavlja mogućnost povezivanja zelene i plave Hrvatske, kroz suradnju s hotelskim lancima, restoranima... – naglasio je župan Andrović. 

Program poticanja mladih, žena i poduzetnika početnika Županija pomaže poduzetnicima – krediti od nula posto kamata