Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
najveća bjelovarska IT&tech konferencija

Predavači iz poznatih tvrtki na drugom B:IT.conu

Bjelovar konferencija
Foto: Veleučilište u Bjelovaru
Suorganizatori konferencije su Tech43, Tehnološki park Bjelovar i Sveučilište u Zagrebu

Ovaj vikend u Bjelovaru razveselit će sve zaljubljenike u tehnologiju jer će moći sudjelovati na B:IT.conu, najvećoj bjelovarskoj IT&tech konferenciji koja se drugu godinu zaredom održava u prosincu. B:IT.con 2018. održat će se u subotu 15. prosinca 2018. u prostorijama Veleučilišta u Bjelovaru. Cilj je konferencije okupljanje IT&tech zajednice, razmjena znanja i iskustava te poticanje suradnje na različitim područjima djelovanja unutar IT&tech sektora.

Bjelovar Altus IT Privlačenje novih tvrtki – u Bjelovar stigla tvrtka Altus IT Grad će građanima koji se žele zaposliti u IT tvrtkama plaćati osposobljavanje

Na konferenciji će 13 predavača prezentirati ukupno 12 tema u dva tracka, IT track i Tech track. Predavači dolaze iz eminentnih poduzeća i ustanova kao što su Rimac Automobili, Gideon Brothers, FER, EnOcean, Five, Indeed, Oracle, Erste i drugih. Na konferenciji se očekuje ukupno 250 sudionika, a slobodnih mjesta ostalo je još malo. Organizator konferencije je Veleučilište u Bjelovaru koje izvodi tri preddiplomska stručna studija u STEM području: mehatroniku, računarstvo i sestrinstvo.

Popularni Moto Mrazovi obilazili škole i vrtiće i poklonima razveselili djecu razveselili djecu Moto Mrazovi stigli u grad

Suorganizatori konferencije su Tech43, Tehnološki park Bjelovar i Sveučilište u Zagrebu. Tech43 naziv je za entuzijastičnu skupinu bjelovarske IT&tech zajednice koja zajedno s Veleučilištem u Bjelovaru jednom mjesečno organizira meet-up predavanja s ciljem promicanja znanja i razvoja tehnološke zajednice. Tehnološki park Bjelovar potporna je poduzetnička institucija koja pomaže i podupire razvoj ideja, inovacija i poduzetništva u Bjelovaru.

Glavni je pokrovitelj Grad Bjelovar čiji gradonačelnik Dario Hrebak od prvog dana uvelike potiče razvoj IT sektora. 

Pakiranje božićnih zvijezda u Bjelovaru OPG Ravenšćak Počelo pakiranje božićnih zvijezda