Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
Dječji vrtić Maslačak

Predstava Tri jabučice s bakinog ormara oduševila vrtićarce

1/8
Foto: Grad Đurđevac
Djeci se predstava veoma svidjela, a pogotovo tri jabučice koje su odšetale s bakinog ormara. Bilo je veselo, razigrano i duhovito.

U Dječjem vrtiću Maslačak s velikom radošću obilježava se i pozdravlja dolazak svakog godišnjeg doba pa su tako vrtićarci i odgojiteljice pozdravili i dolazak jesen. Jesen svake godine inspirira vrtićarce da osmišljavaju i sudjeluju u brojnim kreativnim aktivnostima, a dolazak jeseni znači i uživanje u bojama i okusima njezinih plodova.

na sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija Župan Koren pozvao na uspostavu funkcionalne demografske politike na regionalnoj razini

Istražujući i uživajući u njoj svim osjetilima, potičući cjelokupan razvoj djeteta bogatstvom materijala, koje su i roditelji marljivo prikupljali i pomagali u ostvarivanju aktivnosti, u vrtiću su odlučili proslaviti i prirediti jesensko slavlje i ujedno obilježili Dan jabuka u Đurđevcu. Povodom tog događaja dramska skupina našeg vrtića izvela je predstavu Tri jabuke s bakinog ormara.

UGODNO DRUŽENJE U Narodnoj knjižnici - Drniš održane radionice o pravima djece za osnovnoškolce

Djeci se predstava veoma svidjela, a pogotovo tri jabučice koje su odšetale s bakinog ormara. Bilo je veselo, razigrano i duhovito. Odgojiteljice su složne da bi svi trebali uživati u jeseni, njenim darovima, bojama, vjetru baš kao djeca

1/8 Foto: Grad Đurđevac