Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Razmjena iskustva

Predstavnici vrtića iz pet zemalja u Varaždinu

Predstavnici vrtića na prijmu kod Sandre Malenice
Foto: Grad Varaždin
Domaćin im je vrtić Dječji svijet koji je preko eTwinning platforme proveo 24 EU projekta i nosi oznaku eTwinning škole za 2018. i 2019.

Zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica priredila je u Gradskoj vijećnici prijam za predstavnice dječjih vrtića iz pet europskih zemalja. Riječ je o predstavnicama dvaju vrtića iz Portugala, te po jednom iz Poljske, Bugarske, Grčke i Litve. Njihov domaćin je vrtić Dječji svijet u sklopu EU projekta ERASMUS +.

Aglomeracija u Varaždinu Počela ključna faza najvećeg projekta u povijesti grada – aglomeracija Kanalizacija za sva varaždinska naselja

Partneri u tom projektu su za boravka u Varaždinu razmijenili stručna iskustva koja će im pomoći u poboljšanju odgojno-obrazovnog rada u svojim sredinama. U vrtiću Dječji svijet sudjelovali su u brojnim aktivnostima s djecom i roditeljima. Preko eTwinning platforme vrtić Dječji svijet je proveo čak 24 EU projekta i nosi oznaku eTwinning škole za 2018. i 2019. godinu.     

radovi Infrastruktura Uskoro kreće i četvrta faza aglomeracije Varaždin Varaždinske barokne večeri U Zemlji Izlazećeg Sunca Varaždinske barokne večeri predstavljene u Tokiju