Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Na državnom prvenstvu osvojili tri naslova prvaka

Prijem za uspješne članice i članove Karate kluba Tigar

storyeditor/2024-07-05/smz_b_slager_karate.jpeg
Foto: SMŽ KARATISTI su na nedavno održanom državnom prvenstvu osvojili čak šest medalja

Natjecatelji Karate kluba Tigar Sisak na nedavno održanom državnom prvenstvu osvojili su šest medalja od čega tri naslova prvaka, jedan naslov viceprvaka Hrvatske i dva brončana odličja. Mislav Plesivčak osvojio je zlatnu i srebrnu medalju, a zlatna odličja osvojili su još i Korina Klarić i Ana Marie Barukčić. Brončane medalje osvojili su Roko Dumbović i Roza Jelčić. Prijemu je prisustvovala i Tea Buinac, članica A ekipe te trener kluba Igor Lovreković.

– Čestitam članicama i članovima Karate kluba Tigar Sisak i njihovu treneru Igoru Lovrekoviću na njihovim rezultatima, posebno na posljednjem prvenstvu Hrvatske na kojem su osvojili šest medalja. Osjeti se izvrsna atmosfera i to je osobito važno za ove sjajne rezultate koji nisu došli sami od sebe nego su rezultat dugogodišnjeg rada, truda i odricanja. Važno je za mlade ljude da treniraju u kontinuitetu i time razvijaju odgovornost i disciplinu – rekao je župan Celjak na prijemu organiziranom za karatiste. Podsjetio je kako je Sisačko-moslavačka županija, potaknuta upravo ovakvim, ali i ostalim sličnim rezultatima sportaša, pokrenula projekt uređenja zgrade u Lađarskoj 30 u Sisku.

– U toj zgradi će se nalaziti teretana, bazen s unutarnjim otporom, dvije veće dvorane koje će se moći pregraditi u četiri manje dvorane. Taj će objekt koristiti Tehnička škola Sisak za nastavu tjelesne kulture, ali će ga isto tako koristiti i klubovi borilačkih sportova – zaključio je župan. Članicama i članovima kluba i treneru Lovrekoviću uručeni su poklon-bonovi za kupnju sportske opreme.

storyeditor/2024-07-05/a_karaula_foto_kristijan_toplak.jpg SŠ Stjepana Sulimanca Radovi na Karauli kod Banovog broda storyeditor/2024-07-05/PRIJEM-UCENICI-DRZAVNA-NATJECANJA-1-1536x1024.jpg Učenici kod župana Najbolji na natjecanjima znanja storyeditor/2024-07-05/bj_a_skola_fo.jpg Konačan prijelaz svih bjelovarskih osnovnih škola na jednosmjensku nastavu Gradi se škola za 700 učenika prema najmodernijim standardima