Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Otklonjena opasnost

Proširen propust kod vrtića u Čačincima

Foto: Virovitičko-podravska županija Radovi Čačinci

Hrvatske željeznice odradile su radove na proširenju propusta u neposrednoj blizini dječjeg vrtića i sportskog centra u Čačincima.

Ukupna vrijednost radova na proširenju propusta procijenjena je na 350.000 eura. Time se otklonila opasnost od budućih poplava na tom području. U nevremenu je lani, podsjetimo, poplavljen Dječji vrtić u Čačincima te sportski centar Rupa. Uz izgradnju novog propusta HŽ je započeo i s izgradnjom novih mostova na Vojlovici i Voćinki, a vrijednost tih radova procijenjena je 2,3 milijuna eura koji će se financirati iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti. 

 

Najučenici VPŽ-a Virovitičko-podravska županija Županija već 31. put nagradila svoje najbolje učenike storyeditor/2024-06-20/a_kurija_i_suhopolje_foto_facebook.jpg Projekti VPŽ-a Dvorac i Kurija ruše rekorde u noćenjima Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU objavilo je Odluku o odabiru projekata u okviru Programa za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina Ministarstvo regionalnog razvoja Odobreno 8 projekata iz županije