Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Prvi put u Belom Manastiru

Prvenstvo Hrvatske u kuhanju fiša 7. rujna

Foto: Grad Beli Manastir
Uz prvo Prvenstvo Hrvatske, održat će se istodobno i 19. Prvenstvo Baranje u kuhanju fiša. Lani se ta delicija krčkala u rekordnih 200 kotlića

Gurmani će uskoro doći na svoje. Grad Beli Manastir u suradnji s Turističkom zajednicom Baranje i Osječko-baranjskom županijom ove godine u Belom Manastiru prvi put organizira Prvenstvo Hrvatske u kuhanju fiša te 19. Prvenstvo Baranje u kuhanju fiša.

Uz kuhare amatere, svoje će umijeće 7. rujna tako pokazati i pobjednici brojnih natjecanja u kuhanju ribljih paprikaša održanih izvan Baranje. Sve će se to zbivati u sklopu sad već tradicionalne Najveće hrvatske fišijade koja se održava u Belom Manastiru. Na lanjskoj je manifestaciji, inače, sudjelovalo rekordnih 200 kotlića, a očekuje se ponovno odlična posjećenost.

– Fišijada će, osim ljubitelja fiša, okupiti i brojne turiste. Osigurana je i dobra zabava, a za što bolje raspoloženje pobrinut će se TS Melem i Indira Forza – poručuju iz Gradske uprave. 

Cilj je sigurnije kretanje pješaka, biciklista i motornih vozila te uređenje središnjih gradskih ulica Dogradonačelnica Ivana Bandov Paulić o poduzetničkoj klimi u Belom Manastiru Subvencionirat ćemo kupnju stana ili kuće, a naš je grad itekako privlačan za život