Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
PROGRAM “INFORMIRAJ I AKTIVIRAJ"

Radionice za kvalitetniji i zdraviji život starijih osoba

Foto: Grad Kutina
Svi zainteresirani mogu se obratiti u Udrugu invalida rada Kutina, na adresu: Augusta Šenoe 2, od 7 do 15 sati svakim radnim danom, a mogu i nazvati broj telefona 044/ 684 930 za više informacija.

Za potrebe programa “Informiraj i aktiviraj” koji provodi Udruga invalida rada Kutina održan je sastanak gradonačelnika Zlatka Babića, predsjednika Udruge invalida rada Božidara Cesara i Jovane Bijelić, voditeljice programa. Grad Kutina partner je programa.

AGLOMERACIJA KUTINE Stigla i nova vozila za lakši rad komunalne tvrtke Moslavina

– Grad Kutina stoji na raspolaganju svim udrugama i svim sugrađanima, znanjem, iskustvom i raznim programima i projektima. Drago mi je što je iz godine u godinu sve veći angažman udruga oko projekata koji se financiraju i iz sredstava Ministarstava i EU kako bi povećali svoje aktivnosti i nastavili raditi za dobrobit našeg društva. Udruga invalida rada Kutina dugo godina aktivna je u Kutini te me raduje svaki njihov napredak. Grad Kutina će im uvijek biti podrška – rekao je gradonačelnik Zlatko Babić.

– Spomenuti program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, traje 2 godine te mu je svrha ublažavanje socijalne isključenosti starijih osoba u život zajednice, odnosno da starije osobe imaju kvalitetniji, zdraviji i bolji život. Program će se provoditi putem radionica – rekla je Jovana Bijelić.

U program udruge predviđeno je da se uključe i građani stariji od 65 godina, a ne samo članovi Udruge. Svi zainteresirani mogu se obratiti u Udrugu invalida rada Kutina, na adresu: Augusta Šenoe 2, od 7 do 15 sati svakim radnim danom, a mogu i nazvati broj telefona 044/ 684 930 za više informacija.