Izbornik
Naslovnica Županije Ličko-senjska
MINISTRICA SE SASTALA SA ŽUPANOM

Sklonište za žrtve nasilja u obitelji do kraja 2019. godine

Foto: Ličko-senjska županija
Župan Milinović iskazao je spremnost za poduzimanjem svih potrebnih mjera te je zaključeno da se početak rada skloništa može očekivati u dogovorenom roku

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković održala je radni sastanak sa Ličko-senjskim županom Darkom Milinovićem na kojem se govorilo o aktivnostima koje se poduzimaju u cilju osiguravanja tehničko-sigurnosne zaštite djelatnika centara za socijalnu skrb na području Ličko-senjske županije.

Sjednica povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama Sjednica Županijskog povjerenstva Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama: 'Nasilje je problem cijelog društva, a ne samo žrtve'

Između ostalog, govorilo se i o nabavci detektora metala u zadanom roku do 30. rujna 2019. godine.

Kao jedan od prioritetnih zadataka, istaknuto je osnivanje i otvaranje skloništa za žrtve nasilja u obitelji na području županije do kraja 2019. godine.

Ličko-senjski župan Milinović iskazao je spremnost za poduzimanjem svih potrebnih mjera te je zaključeno kako početak rada skloništa možemo očekivati u dogovorenom roku.