Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
NAJVEĆI FOKUS NA MLADIM ČLANOVIMA

Slavonski Brod domaćin Nacionalne konferencije savjeta mladih Republike Hrvatske

domaćin Nacionalne konferencije savjeta mladih Republike Hrvatske
Foto: Slavonskibrod.hr
Za vrijeme trajanja konferencije stručnjaci iz područja rada s mladima doprinijet će kvaliteti programa i rasprava na konferenciji

U organizaciji Udruge gradova u Republici Hrvatskoj, Grada Slavonskog Broda i Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda od 20. do 22. rujna ove godine održat će se Nacionalna konferencija savjeta mladih koja će okupiti stotinjak mladih s područja cijele Hrvatske.

PROMJENE KOJE PUNO ZNAČE Uređenje prostora ispred školske dvorane 'Vijuš'

Programi Nacionalne konferencije održat će se u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod i imaju za cilj jačanje uloge savjeta mladih u procesima donošenja odluka i kreiranju lokalnih politika te gradnju kapaciteta samih članova savjeta mladih.

Gradu Slavonskom Brodu je domaćinstvo Nacionalne konferencije savjeta mladih RH velika čast, jer se prepoznaju pozitivni pomaci i napori koji se ulažu kako bi grad bio ljepše mjesto za život mladih.

SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA Radovi na zamjeni dotrajalih cjevovoda za grijanje i toplu vodu u naselju Slavonija II

Detaljan program Nacionalne konferencije nalazi se na linku.

Za vrijeme trajanja konferencije stručnjaci iz područja rada s mladima doprinijet će kvaliteti programa i rasprava na konferenciji. Ipak, najveći fokus bit će na samim članovima savjeta mladih koji će zajedničkim radom na temelju primjera dobre prakse iznjedriti konkretne rezultate konferencije koji mogu biti korisni za njihov svakodnevni rad.