Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Završno rješenje

Smjer farmaceutski tehničar u Pitomači

Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača dobila je završno rješenje za početak izvođenja programa farmaceutski tehničar u školskoj godini 2024./2025.
Foto: D. Jagarinec

Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača dobila je završno rješenje za početak izvođenja programa farmaceutski tehničar u školskoj godini 2024./2025. Kriteriji za upis ovog smjera još su u fazi definiranja.

– Pomno smo razmišljali o tome kako privući učenike iz većih mjesta u manje. Shvatili smo da naš novoopremljeni kemijski laboratorij dio godine stoji neiskorišten i promišljali kako ga kvalitetnije koristiti. U razgovoru s Ministarstvom i uz potporu Virovitičko-podravske županije došli smo do smjera farmaceutskog tehničara koji u svojoj osnovi sadrži dosta kemije – objašnjava Marko Marić, ravnatelj Srednje škole Stjepana Sulimanca Pitomača. 

storyeditor/2024-05-09/planiranje.jpg Konferencija u Dubrovniku Prostorno planiranje morskog područja RH storyeditor/2024-05-10/BJELOVAR_A_KVARGL_FO.jpg Bjelovarski kvargl radi se isključivo rukama Sirar Dejan Maciček dobio certifikat za proizvodnju bjelovarskog kvargla storyeditor/2024-05-13/Josipa_Milakovic__Petra_Skrobot.jpg Svečano otvorenje u Molvicama U novoizgrađeni moderni vrtić upisano je više od 50 mališana