Izbornik
Naslovnica Županije
Međunarodni festival u Africi

Srebro filmu koji promovira Virovitičko-podravsku županiju

1/2
Foto: VPŽ
U jakoj konkurenciji turističkih destinacijskih filmova iz 59 zemalja na prestižnom Međunarodnom festivalu turističkog filma u Africi osvojio je srebrnu nagradu u kategoriji turistički film

Promotivni destinacijski film Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije “Neočekivano uzbudljiva – Slavonija i Podravina”, u jakoj konkurenciji turističkih destinacijskih filmova iz 59 zemalja na prestižnom Međunarodnom festivalu turističkog filma u Africi osvojio je srebrnu nagradu u kategoriji turistički film.

Film “Neočekivano uzbudljiva – Slavonija i Podravina” namijenjen je promociji turističke ponude VPŽ-a na domaćem i stranim tržištima s ciljem održavanja i unapređenja imidža Slavonije i Podravine te buđenjem želje turista za posjet Virovitičko-podravskoj županiji. 

TRODNEVNI SPEKTAKL NA OTVORENOM Cirkuske ulične predstave namijenjene su publici svih dobnih skupina, a održavat će se u parku oko Muzeja Samobor i na Trgu kralja Tomislava. Radionice su u subotu i nedjelju od 14 do 17 sati u parku iza muzeja Dvanaesto izdanje cirkuskog uličnog festivala u Samoboru Vikend na festivalu cirkusa uz predstave, hula-hup, kabaret i žonglere Imanje bana Jelačića pretvorit će se u pozornicu iz 19. stoljeća, a sve posjetitelje dočekat će ban Jelačić i grofica Sofija Dani Jelačića postali su sinonim za najzabavniji vikend u Novim dvorima Ban fun fest od 19. do 21. svibnja uz radionice, Paint & Wine, svirke... Otvorenje Tjedna karijera na sveučilištu u Koprivnici Studenti i poslodavci na Tjednu karijera Sveučilišta Sjever "Naš posao završava kad studenti počnu raditi u struci"